Antosiuk Klaudia

Mam na imię Klaudia i mam 20 lat. Od najmłodszych lat moja mama zauważała różnice między moim rodzeństwem ciotecznym i mną. Nie biegałam, schylałam się w inny sposób i mówiłam o bólu kręgosłupa. Kiedy tańczyłam, jeździłam na rowerze lub po prostu wracałam ze spaceru, odpoczynek był niezbędny. Stopniowo wraz z upływającym czasem ból był coraz większy. W wieku 16 lat zaczęły mi drętwieć ręce i nogi. Potem przestawałam je czuć. Okazało się, że choruję na jamistość rdzenia kręgowego. W 2013 r. w Centrum Zdrowia Dziecka przeszłam operację usunięcia przegrody kostnej i została zrobiona plastyka worka oponowego. Po ciężkim okresie pooperacyjnym staram się zrobić wszystko, bym była osobą jak najbardziej samodzielną. W Barcelonie znajduje się klinika, w której wykonuje się operację, która sprawi, że moja choroba może zniknąć. Dlatego proszę o pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Antosiuk, 4973 sprawiasz, że mogę zawalczyć o swoją przyszłość.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom