Afek Rafał

Mam na imię Rafał, mam 35 lat. W sierpniu 2009 roku uległem poważnemu wypadkowi, w którym doznałem urazu kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego w odcinku piersiowym. Zaraz po wypadku przeszedłem poważną operację, po czym rozpocząłem długą, ciężką i kosztowną rehabilitację. Pomimo poważnego urazu, jakiego doznałem, rehabilitacja daje efekty.  Jednak abym mógł wrócić do zdrowia potrzebne jest dłuższe leczenie i rehabilitacja. Moim największym marzeniem jest zagrać w piłkę z moim synem, który urodził się zaraz po moim wypadku. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań i zakupu leków.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Afek, 805 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia. Każda ofiarowana kwota, nawet najmniejsza, pozwoli mi na dalszą rehabilitację i leczenie. Za każdą złotówkę przekazaną na moje subkonto będę Państwu niezmiernie wdzięczny.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom