Adamczyk Ireneusz

Szanowni Państwo! Zwracamy się z wielką prośbą o wsparcie dla naszego syna Ireneusza, który od drugiego roku życia choruje na rdzeniowy zanik mięśni - SMA. Jest to choroba postępująca i nieuleczalna powodująca znaczne osłabienie siły mięśniowej, a w końcu zanik mięśni. Aby spowolnić postęp choroby wymagana jest ciągła rehabilitacja. Jednak sama rehabilitacja nie wystarczy, aby nasz syn mógł samodzielnie funkcjonować. Choroba powoduje, że z dnia na dzień jest coraz słabszy.

Pojawiła się iskierka nadziei - za granicą testowane są nowe terapie genowe i terapie komórkami macierzystymi, które mogą zatrzymać chorobę. Aby nasz syn mógł samodzielnie funkcjonować niezbędne jest przeprowadzenie tych drogich nowatorskich terapii, a następnie dalsza długotrwała rehabilitacja. W związku z czym zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc i wsparcie.

PODARUJ 1% PODATKU!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Adamczyk, 3601 pomagacie nam Państwo w walce o sprawność naszego syna Ireneusza. Za każdą przekazaną złotówkę z góry serdecznie dziękujemy.

Rodzice Ireneusza

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom