Mendyk Norbert

Mam na imię Norbert. Mam 40 lat. Od około 25 lat choruję na przewlekłą chorobę cukrzycę typu I insulinozależną. Miałem również czerniaka złośliwego. Cukrzyca spowodowała u mnie: angiopatię, nefropatię cukrzycową, silne nadciśnienie tętnicze, uszkodzenie nerek, niedosłuch obustronny, jelito wrażliwe, problemy z cholesterolem, trójglicerydami, problemy z pęcherzem oraz doprowadziła do amputacji lewej nogi na wysokości uda. Niedawno z Waszą pomocą, zakupiłem stałą protezę, ale okazała się źle zrobiona i w tym roku muszę uzbierać duże środki by ją naprawić i zmienić lej do kikuta na silikonowy, chciałem chodzić ale na razie nie udało się to, ale uda się. Comiesięczne wydatki na leki są bardzo duże. Często muszę z części z nich rezygnować, także z wyjazdów do lekarzy specjalistów. Opiekuje się mną Andrzej, kolega który też jest niepełnosprawny i chory. Mieszkamy w miejscowości Dragany. Zmagamy się z codziennymi problemami, potrzebujemy leczenia i rehabilitacji, co przekracza nasze możliwości finansowe. Pomimo niepełnosprawności nie tracimy pogody ducha, wierząc, że znajdą się osoby, które ciepłym słowem, wsparciem finansowym nam pomogą i będą rozumieć czym jest ból nie możności całkowitego leczenia.

WIERZYMY W WAS KOCHANI, BO ZAWSZE NAM POMAGALIŚCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MENDYK, 1155 wspieracie Państwo moje dalsze leczenie.

Dziękuję za ludzki odruch serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom